Vårt dagliga liv

Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Det var länge sedan ni fick ett levnadstecken från mig och tänkte bara skriva ett litet kort inlägg… Ligger med bihåleinflammation och mår pyton. Hela veckan har jag bara legat och har fortfarande inte kommit upp ur soffan. I tisdags skulle jag ha jobbat samt träffat den nya tjejen som kommer efterträda mig men med hög feber, ett halvt uppsvullet ansikte, en hals som värker, bihålor med ett enormt tryck, fruktansvärd värk i käkarna, en heltäppt näsa utan någon som helst möjlighet att andas genom, sanslösa nysattacker och ögon som bara rinner var det lite svårt speciellt när man inte ens orkar stå på benen. Skulle haft massor med träningar i idag, kurs i kväll och fler träningar imorn men det har jag också fått ställa in.
Usch va allt suger!!!

Igår fick jag åka iväg akut till läkarn och fick megadunderstark penicilin för det var inte bra att jag var så svullen, fick också cortison nässpray samt inflammationshämmande tabletter.
Utöver detta tar jag alla hälsokost preparat som finns på marknaden. Fick lova läkaren att jag skulle höra av mig om det inte hade blivit bättre på några dagar eller om det blev värre men trots att jag fortfarande mår skit så känns det som om det har börjat vända, nu orkar jag iallafall sitta upp i soffan!

Så jag lovar er alla kära läsare att jag kommer tillbaka, måste bara bli lite friskare först!

2 Comments