Läsarbrev,  Mental träning,  Träningstips,  Träningstips - Hoppövningar,  Träningstips - Islandshäst

Läsarbrev – Har du en fråga?

Något som jag gläds åt väldigt mycket är att jag har så många trogna besökare. Trots att hemsidan har varit helt inaktiv i 4 år och med endast två inlägg sista året så är det mer rättvist att säga att det är nästan 5 år. Dessutom så har sidan varit hackad och inte ens visats senaste åren. Ändå ser jag hur besökarantalet öka enormt varje dag! Så tack!!!

Ett väldigt populärt inlägg, tidigare här på bloggen har varit läsarbreven, där ni har möjlighet att ställa era frågor till mig. Så detta har jag bestämt att jag kommer ta upp igen. Ca en gång per vecka kommer jag svara på era frågor, antingen i turordning eller om det kommer flera frågor på samma ämne.

Det är fritt fram att fråga mig om träningstips oavsett inriktning eller nivå om du är ute efter att utveckla dig själv och/eller din häst på något sätt. Frågor kring hästens psykologi, varför hästar beter sig på olika sätt eller kring mental träning om rädsla, osäkerhet eller hur du ska hantera vissa situationer. Frågor och hästens sjukdomar, lastning, tömkörning, löshoppning, longering dvs allt som rör ridning eller hantering.

Du bestämmer ämnet, så länge det är seriösa frågor så finns det inga dumma frågor!

Maila din fråga till mig på info @ ryttarcoach.se (ihopskrivet förstås, mellanslagen är enbart till för att undvika oönskade mail och spam)

Märk mailet med “Läsarbrev”. Självklart går det utmärkt att vara anonym!