Vårt dagliga liv

Trött och deppig…

Idag skulle jag börja bekanta mig lite mer med min nya pålle hade jag tänkt men det satte regnet stopp för då det har ösregnat HELA dagen här. Helt jäkla otroligt! Nu har det slutat iallafall.
Men vi satte upp anslagstavlorna i stallet och tog in hö. Mockade alla boxarna och städade stallet så det känns skönt, stallet är nu klart så vi kan ta in hästarna ifall vi skulle behöva det.

Betty mår sådär, hela lindan hade kasat ner ordentligt så idag fick vi klippa upp den och linda om allt lite hårdare. Vi vet fortfarande inte vad vi ska göra med fåren eller med Betty… Jag kastas mellan hopp och förtvivlan.

Så jag är allmänt deppig och ledsen för Betty, dessutom var planen att vi skulle åka till Flyinge Ishäst idag men det kom vi inte iväg på då Kristian var trött och hade migrän. Jag var inte så fick på att åka med Betty här hemma heller. Men deppigt att att vi missade tävlingarna men vad ska man göra *snyft*

One Comment