Vårt dagliga liv

Jäkligt upprörande tycker jag det är!

nej så allvarligt är det inte men lite irriterande tycker jag det är även om jag säger detta med glimten i ögat. Eller har jag kanske blivit så deprimerad pga vädret och kylan?

Mitt irritationsobjekt! Grytvantar

Varför görs grytvantar alltid till högerhänder? Varför säljs aldrig grytvantar i par? Finns det verkligen ingen som tillverkar grytvantar i par? Eller är det bara jag som ofta använder två grytvantar? Men tvingas köpa två högervantar…. Dessutom vad är det för diskriminering till vänsterhänta även om majoriteten är högerhänta? Ingen annan som har reagerat på detta?

2 Comments

  • Linda

    >hahaha, om man vänder på vanten blir det ju vänster hand. så om man köper två "högerhänta och vänder på ena blir det en vänster och en höger.

  • Camilla Prager

    >Ja men de två jag fick i julklapp var båda högerhänder med tryck på utsidan och extra vaddering på insidan. Så då går det ju inte….