Vårt dagliga liv

Någon som tycker värmen är skön!

Så är det Cooper och Smulan! Cooper (hunden) har väldigt korta morrhår, de blir alldeles svedda av att ligga så nära brasan. Men gud vad han älskar värmen!

Har haft migrän i flera dagar nu i veckan men har kunnat häva det med tabletter hela tiden. I torsdags gick det inte, så hela kvällen, natten och fredagen bultade huvudet och ögat så jag blev knäpp. Inte blev det bättre av vädret som har varit katastrofalt hela helgen. Det har snöat från alla håll och kanter, blåsigt som sjutton och ljuset har varit så skarpt att man fått huvudvärk. Det är ju vitt överallt! På marken, i luften och på hela himlen!

Hästarna står faktiskt inne på nätterna nu. De senaste dagarna har de varit åtta snöhästar i hagarna. Va snopen jag blev av att helt plötsligt ha 8 skimmlar! Det lustiga är att våra islandsfödda pållar är de som helst vill in, medan de svenskfödda också gärna vill in men det anstränger sig inte lika mycket. De islandsfödda vandrar vid grinden, gnäggar som galningar och praktiskt taget travar eller galopperar in i stallet! De svenskfödda kanske vet att de kommer in för eller senare? Haha roliga är de iallafall!

Imorgon är det min födelsedag vilket är lite kul även om jag inte uppskattar att bli äldre! På jobbet imorn är det a-dag men slutar ganska tidigt så då ska jag iväg och hämta tårta som är beställd, för på kvällen kommer familjen!

Fler presentationer av våra hästar kommer!

3 Comments

 • Annika, Vanja, Andersson.

  >Jag fann din blogg i dag och tycker den verkar intressant, har inte hunnit igenom hela än. Grattis får jag väl passa på att säga också, hoppas att din huvudvärk försvinner. Annika

 • Åsa B

  >Stort GRATTIS till dig Camilla och hoppas migränen släpper och far all sin väg!

  Bästa hälsningar
  Åsa

 • Annette

  >Grattis på födelsedagen Camilla!

  Härligt att du bloggar igen, har undrat hur det är med er.
  Min islandsfödda är också den som fryser i hagen.

  Kram

  Annette,Dimma och Eidfaxi