Kurser

6-7 juni – Intensiv helgkurs Rädsla & Osäkerhet

Drömmer du om att rida ut i skogen, hoppa hinder eller galoppera vid havet? Vill du hitta tillbaka till glädjen? Men rädslan är för stor? Din häst ser spöken lite överallt och har kanske till om med tagit över ledarskapet? Fjärilarna i magen känns som elefanter och du klamrar dig fast på hästryggen, medveten om att du kan trilla av och skada dig?

Kursen är helt teoretisk och vi varvar föreläsningar med diskussioner tillsammans med personer i samma sits som du – för du är inte ensam! Du får verktyg som du enkelt kommer att kunna arbeta med hemifrån, likaväl som hemuppgifter för att arbeta med din rädsla och osäkerhet.

Kursen börjar lördag kl 09:00 och vi kommer hålla på långt in på kvällen beroende på hur mycket diskussioner det blir och frågor som dyker upp (vilket brukar vara många). På söndagen beräkningar vi att sluta ca kl 17:00. Möjlighet finns att komma redan på fredag kvällen för långväga elever.

Datum: 6-7 juni

Platsen är Hallamölla gård utanför Brösarp

I priset ingår boende samt förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och middag med efterrätt på lördagen. Frukost, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår på söndag. Så jag lovar att du kommer inte åka hungrig därifrån!

Priset är 2395 kr inkl mat och boende. Rabatterat pris för dig som har gått distanskursen – rabatt 695 kr = 1700 kr inkl mat och boende

Vet du någon annan som skulle vara intresserad av att gå kursen? Då får du gärna vidarebefordra detta mail eller tipsa honom/henne om denna kurs!

Vill du anmäla dig? Maila mig då direkt till info@ryttarcoach.se

Minst 5 deltagare krävs för att kursen ska bli av.