Vårt dagliga liv

Måste bara få beklaga mig lite… (eller en hel del)

Är så trött just nu och ni vet när man är trött då kommer alla andra känslor också eller så blir man bara lite extra känslig? Känner i allafall bara för att få beklaga mig, få ur mig alla känslor så att jag kan släppa dem och börja om på nytt…
Känner mig så fruktansvärt ensam trots att Kristian ligger i sängen och sover bara några meter bort men jag är så less på hur han behandlar sig själv och hur det påverkar mig. Har varit uppe i Alvesta i helgen och kom hem vid 16, då var han och hjälpte min pappa så jag åkte dit vid fem. Ett hej älskling, har saknat dig och en puss sedan fortsatte de att jobba. Mamma och jag tittade på bröllopet, de ville att vi skulle stanna och äta thaimat vilket vi gjorde men då hade Kristian fått sådan migrän så direkt när vi hade ätit så fick vi köra hem. Han gick och la sig och har sovit sedan dess. Jag lider verkligen med hans migrän men jag är så trött på att alltid bli “lämnad”, jag är trött på att han jobbar för alla andra och att han aldrig har tid att göra ngt här hemma för då är han dålig. Jag är trött på att han inte inser att hans kropp inte klarar av det fysiska arbetet utan att han får migrän så fort han jobbar för mkt. Jag är trött på att inte få umgås och mysa med min pojkvän när man har varit borta. Vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska förklara så att han förstår, jag är bara så trött på det här!

Jag är också så jäkla trött på den j**la människan som har hyrt mitt hus, som en timme innan vi skulle besiktiga huset i torsdags, skickade ordagrant följande sms;
“Har skadat ryggen i em ligger just nu på akuten. En nyckel hängde jag i förrådet till dig innan jag blev hämtad, dom andra hänger ovanför spisen. Finns saker kvar i förrådet och lite som ska till tippen i trädgården. Antingen får jag ta de när jag är bättre och kan stå på benen igen annars får du själv ta en vända till tippen och skicka räkning. Har jobbat dag som natt i en vecka för att bli klar i tid men kroppen höll helt enkelt inte längre.”Sådant jäkla skitsnack! För det första har hon inte varit på akuten varken i Ystad eller i Simrishamn, vi ringde in och kollade hennes personnr men ingen med det namnet eller personnumret hade varit inne på sjukhuset den dagen fram till halv nio på kvällen. För det andra sa jag upp henne i slutet av mars, hon har skrivit på uppsägningen den 25 mars och skulle vara ute den 31 maj. Hon bad sedan om att få stanna kvar, hon ville bo kvar hela juni månad men jag sa nej eftersom jag ska lämna huset till försäljning. Jag tillät att hon skulle få bo kvar tom den 15 juni så barnen skulle kunna gå klart skolan. På efm den 15 juni skickar hon ett sms om att hon inte hinner klart och att hon vill ha 1-2 dagar extra. Jag säger att OK, den 17 juni kl 18 kan vi säga istället men då ska huset och trädgården vara i tipptopp samt att hon får betala hyra för de två extra dagarna också. Den 18 juni fick jag alltså ovanstående sms….Vi åkte trots detta dit för att besiktiga huset och det blev 2,5 sida med påpekanden, alltifrån 1 meter långa spindelväv i taket, oputsade fönster, fuktfläckar i taket, hund/kattpiss på golvet, stopp i avlopp, ej rengjorda ugnar eller fläktar. Fläkten i både badrummet och ovanför spisen är sönder men har hon underrättad mig om det? Öh nej. Trädgården ska vi inte tala om, det är 1 meter högt gräs i hela trädgården, rabatterna är totalt övervuxna, du ser dem inte ens, inte heller den stenlagda gången eller den stenlagda uteplatsen. Lite saker i trädgården är tillsammans med allt i förrådet fyller lugnt en lastbil. Allt detta har hon bara skitit i, bara dumpat på mig. Varför ska jag ta hand om hennes skit? Och skicka räkningen? Jag vet ju inte ens var hon har flyttat! Jag var så arg i torsdags (och är fortfarande) att jag inte klarade av att prata med henne så Kristian ringde henne och hon svarade till slut. Hon anser ju att inget var sönder och fläkten i badrummet hade hon ju inte använt. Har du inte använt den sa Kristian till henne, du menar att du inte har använt den när du och dina barn har duschat därinne och det blir jättefuktigt??? Ang gräsmattan så hinner hon inte ta hand om den med tanke på alla sina barn. Ska jag behöva lida för att hon har satt en bunt ungar till världen? Isåfall får hon väl bo i en lägenhet och inte ett hus med en gräsmatta! Alltså jag vet inte vad jag ska säga! Hon lovade att hon skulle ringa runt och fixa folk som kunde komma och hjälpa henne och höra av sig till mig igår fredag. Tror ni hon hörde av sig? Nopp! Idag lördag svarade hon men la på luren när hon hörde att det var Kristian, svarade inte när han ringde upp igen. Han talade in ett meddelande om att hon skulle ringa upp omgående men det har hon ju naturligtvis inte gjort. Borgenären går inte heller att få tag på, vi har både ringt och talat in meddelande. Idag svarade en kvinna men när Kristian bad att få prata med Mats la hon på. Vad fasiken är detta??? Har varit i kontakt med advokat och jag finner inget val än att starta en process mot henne. Det kommer kosta mig hur mkt som helst att städa huset och röja upp i trädgården för att inte tala om i vilken ekonomisk sits hon sätter mig i genom detta och att mitt hus inte kan lämnas till försäljning.
Säg själva vad tycker ni om några av bilderna, ska det se ut så här?

2 Comments

  • Nathalie

    >Oh jisses…. Sätt dit idioten. Ni har ju gett henne en chans att rätta till allt.. Men att inte svara o klicka er när ni ringer visar ju bara att hon har dåligt samvete.. Buss på henne.. Grrr