Vårt dagliga liv

Han la sig i hästsläpet

Igår kom vi äntligen i säng vid ett tiden så när jag vaknade imorse var huvudvärken redan där… Ringde till veterinären imorse och vi fick en tid på fm, vilket var super. Det var så underbart med Týri för det vara bara att gå ut och ta honom i hagen (han är ju helt vild och ohanterad) och sedan gick han rätt in i transporten (trots att han hoppade över bommen igår). På väg till veterinären hörde vi en liten duns men allt var lugnt så vi fortsatte. Väl framme hos veterinären när vi öppnade dörren så ligger Týri där med runpan mot dörren. Antingen har han trillat, halkat eller lagt sig ner i transporten. Dessutom låg han lite dumt under två av bommarna men det gick jättebra, han bara reste sig upp när vi hade tagit bort dessa och hjälpte honom. Bortsett från det så skötte han sig väldigt bra, de ville tex se honom trava utomhus och hur säker känner man sig med dually grimma (det bästa som finns visserligen) och bara longerlina med en rädd vanvårdad vild ohanterad 2 årig hingst? Men han skötte sig exemplariskt!
Röntgen gick också jättebra inga frakturer några broskbitar men annars är det bara riktigt ordentlig vrickning. Herregud hela underbenet är så svullet så benet är helt rakt…

Sedan var det bara att åka direkt hem, duscha och packa samt sätta sig i bilen för tentan i Alvesta. Nu sitter jag iallafall här, snart börjar provet och jag är så trött så ögonen går i kors!
Håll tummarna nu!

One Comment