Vårt dagliga liv

Idag känns det lite bättre

Kändes så skönt att skriva av mig igår, att få ur mig allt, så jag somnade som en stock sen. Har varit lite mycket nu under senaste dagarna! Var ju som sagt uppe i Alvesta i helgen där vi hade finaltentorna både fredag och lördag. Fredagens tenta var ganska lätt, en bunt med verifikationer som vi skulle köra in. Visst har jag säkert några småfel men nog inget större. Lördagens megatenta var värre, vi fick ett helt bolag och skulle göra bokslutstablå, avskrivningar samt sammanställa balans och resultatrapport. Vissa bitar gick bra men andra bitar gick sämre. Jag gjorde allt iallafall och det kändes väl okej så nu är det bara att vänta på resultatet!
Uppdatering kring hästarna;
Birk mår sådär, benet mår inte riktigt bra men med medicin i kroppen blir det lite bättre, ska ju på återbesök den 1 juli så får vi se då vad veterinären säger. Týri mår lite bättre, han är fortfarande ganska svullen men det värsta har lagt sig, dock har han fått en ganska sned linje mellan hov och upp över kotan. Inte så bra… På onsdag åker Tvista till sitt nya hem och det känns fortfarande helt rätt så det är hur skönt som helst. Lilla föisen Skella (uttalas Sketla) mår hur bra som helst och går ute dygnet runt med mamma sedan några dagar. Katten ska nog skickas en månad på tillridning lutar det mot, eftersom jag nu i dagarna får börja rida, men efter att ha haft ridförbud under så lång tid blir man ju lite ringrostig och Katten är ju rätt svår och har ju bara stått och jag har en tjej som gärna tar henne en månad så jag tänkte nog prova det.
Kristian är idag iväg och hjälper min pappa igen medan jag är hemma eftersom butiken är öppen även på söndagar. Jag vet att denna blogg handlar om framförallt hästar och våra husdjur och inte om bröllopet som det har varit sådan hysteri om men jag måste få säga att jag tycker det är jättekul herregud som jag har suttit och snyftat framför teven!

2 Comments