Vårt dagliga liv

Vad tycker ni om killar som rider? Uppmanar er att säga vad ni tycker!

Min sambo som alla vid det här laget vet rider, tycker att det är ganska skämmigt att rida som kille. Det går bra att rida här hemma med mig men helst vill han inte att någon annan ska se (se tex inlägget om busslaster). Visst han är ingen stilryttare men han är orädd och tycker det är väldigt kul att rida och hålla på med hästarna.

När jag lägger upp lite olika upplägg så brukar kommentaren bli -Du skrev väl inte att jag red? -Jo säger jag -Gud va pinsamt säger Kristian…..

Vad tycker ni om killar som rider (nu menar jag inte bara alla dessa elitryttare) utan killarna som rider mer för en hobby? Jag försöker intala honom att vi tjejer (iallafall jag) tycker det är jättecoolt att killar rider. Hur många tjejer skulle inte önska att deras pojkvän/sambo/man också red?

Så snälla skriv en kommentar och säg vad du
tycker om killar som rider!

Hjälp mig boosta min killes självförtroende om att
det är coolt att han som kille rider!

7 Comments

 • Emily

  >Min sambo hobbyrider och har tom nu förtiden egen häst dock inte islänning som jag tyckte utan en stor travare i stället!
  Hur som, jag har träffat/känner många killar som rider och jag tycker det är skit kul att de gör det! 🙂

  Och hur härligt är det inte att kunna rida tsm med sin respektive?! 🙂

 • Sätilaryttaren Emma

  >Shit, jag tycker det är skitkul att se killar på hästar, oavsett om de rider för skojsskull eller inte 🙂 Har massa filmer när 2 killkompisar rider min häst för andra gången på min blogg 😀

  http://satilaryttaren.blogg.se

 • Britt-Marie

  >Ridning trodde inte jag var en tjejsport längre – jag ser massor med killar som rider! Inget konstigt alls! Dessutom; har ni sett musikvideon med Robbie Williams när han med Daryl Hannah? Snacka om läcker kille till häst!!! För att inte tala om Clintan till häst … kan det bli bättre?

 • Anonymous

  >Instämmer med föregående talare, tänk att kunna ta en ridtur tillsammans! Det är nog många som avundas det!
  Kram från
  Jenny och Justis m familj!

 • Anonymous

  >Vore kul om fler killar kunde komma över "tönt"stämpeln och våga stå upp för sina kompisar och övrigt folk och stolt säga ja, jag rider och tycker det är roligt!
  Tror det skulle bli mer accepterat då…

  Avundas alla som har en ridande partner. Tänk bara va mysigt o säga att idag rider vi på tur och tar med fika, eller rider en sväng vid havet i sol nedgång/uppgången… *suck*…
  En dag kanske det blir verklighet….

  Så alla killar som rider:
  FORTSÄTT MED DET OCH VAR STOLT ÖVER ATT DU KAN FÅ ETT DJUR PÅ FLERA HUNDRA KILO GÖRA SOM DU VILL!!!