Övigt

Attackerad av hackers

Ryttarcoach sidan har legat nere en rätt lång tid, då den har blivit attackerad. Ett stort arbete var tvungen att göras, med infekterade filer som var tvungen att rensas och tas bort. Nytt tema och massor som behövde skrivas om, rensas och åtgärdas.

Å ena sidan är det ett jobbigt och frustrerande arbete men samtidigt måste jag säga att jag är en aning smickrad. För varför skulle de attackera min sida om de inte kände att det var en sida med en hel del innehåll som hade ganska många besökare? Hackers väljer ju inte att ge sig på en sida med 3 inlägg och 5 besökare i månaden.

Nu är det stora slitjobbet gjort, sidan är uppe, de infekterade filerna är borta och jag har lyckats rädda så mycket jag bara kan. Hemsidan kommer nu att börja fyllas med innehåll så välkomna tillbaka, jag har saknat er!