Våra hästar

Min häst är alldeles blodig!!!!

Tog in hästarna nu ikväll och när jag kommer in i ljuset så ser jag att min vita Eddie är helt blodig överallt!!!!!! Jag börjar direkt att undersöka honom och ungefär 60% av honom har blodfläckar, värst på vänster framben (som är helt rosarött) och under huvudet, mellan ganacherna, men har blod på båda sidor av kroppen, rumpa, man, hals etc. Jag hade blod över hela händerna. Kollade men han var inte halt. Vad fasiken kan han ha gjort??? Jag hittar inga sår någonstans utan blodet är enbart i den yttersta pälsen (tacksamt på vita hästar).
Kollade Týri som han går med och han har inte en blodfläck på hela sig, dock hade han ett litet jack i tandköttet men inte sjutton ska det bloda ner hela Eddie!!!
Vi tog då ficklamporna och gick ut och undersökte hagen, Kistian tänkte om det låg ett dött djur någonstans så hade Eddie kanske rullat sig i det men ingenting! Med den mängden blod Eddie hade på sig så är det konstigt att vi inte hittade en ända blodfläck i hela hagen!
Jag fattar ingenting!!! Har kollat de andra hästarna också och hagarna brevid men nada! Eltråden är vit så hade Eddie fastnat i den borde den varit av (men allt var helt) eller varit blodig….

Nu skulle göra vad som helst för att kunna prata med djur!!!

Dåliga bilder som inte visar så mycket som man själv kan se med blotta ögat men alltid något…..

One Comment

  • Anonymous

    >Det är så himla snårigt med snön, man vet aldrig vad som finns därunder. Hoppas han mår bättre!