Hästnyheter

Long time no see

2015-10-24 14.26.07Det har varit väldigt dött här på bloggen även om verksamheten är i full gång. Anledningen till pausen från skrivandet är av personlig karaktär, vilket jag inte tänker gå så mycket djupare in på, mer än genom att säga att jag numera står på egna ben och inte har någon partner vid min sida längre. Det kom som en blixt från klar himmel och jag är ganska förvånad att jag har tagit mig helskinnad ur detta.

Men det har jag gjort, jag känner mig starkare än någonsin även om jag nog alltid kommer känna mig väldigt arg, sårad och sviken. Det har varit väldigt tufft och med tanke på att vi precis hade köpt en gård och här fanns ingenting utan det har varit slit från morgon till kväll. Jag orkade bara inte så jag drog mig undan ett tag.

Men nu är jag back och jag har verkligen fått det bevisat hur många fantastiska och underbara vänner jag har! Människor som har dykt upp i mitt liv från alla håll och kanter för att hjälpa och stötta mig. Till er alla vill jag bara säga tack från hela mitt hjärta! <3