Våra hästar

Här kommer bilderna jag har pratat om och lovat er!

Här kommer bild på Ofeigur som för första gången står i en egen box, coolare kille får man leta efter, det var som han sa -Jag är en stor pojke nu, klart jag ska ha en egen box! (Sen att hans mamma står i boxen brevid är en annan femma) Fölisarna brukar ändå ha lite separationsångest första dygnet när de inser att de står själva men icke Ofeigur, han är som sagt världens coolaste kille. Jag menar det fanns ju massa mat i boxen som bara var min!

Fåren har jag ju också berättat om och deras nya box som är lite större. Utmed större delen av boxen har de ett foderbord så de kan stå att äta utan att behöva slåss om maten! Så här kommer en bild på några (matglada) lyckliga får! Till sist ville ju Draupnir också vara med, han är ju redan van nu med att stå i egen box men ville visa vilken fin och duktig kille han är!

One Comment

  • Anonymous

    >Du kan vara med och tävla om att bli veckans blogg på min blogg. Kika in och läs mer 🙂