Vårt dagliga liv

Gårdagen

Igår fick vi ganska mycket gjort vilket kändes så skönt! Vi mockade ut hästarnas lösdrift, som är ganska tungt – men nu är det gjort! Efter att ha krattat den fin så blev det massor med ny fin halm och hästarna blev jätteglada för sitt nya boende! 🙂

Vi gick över alla hagarnas stängsel och satte upp stöttestolpar där det behövdes samt slog ner stolpar där vissa hade släppt. Vi rengjorde och ställde undan värmebaljorna (för nu är det vår, det har jag bestämt!) och fram med rena plastbaljor till vattnet.

Sedan fick Hörre sig en omgång! Även om han blir lite distanserad när han inte får jobba och inte blir hanterad så mycket, så såg han mig komma med grimman och kom direkt fram till mig! Det var som han sa – Äntligen, vad är det som har tagit så lång tid?! Red honom inte igår eftersom han inte har gått på flera månader utan släppte honom lös på ridbana och satan som han brallade! Jag kände faktiskt att det var ett bra beslut att inte rida första dagen, för den ryggen hade jag inte velat sitta på i de krumsprången! När han hade brallat av sig sprang han in till mig och jag kunde träna på att få tillbaka kontakten med honom. Det stod lite hinderstöd och låg lite bommar på ridbanan och de var JÄTTELÄSKIGA. Så jag tränade på att få Hörre att följa mig mellan och runt och över alla läskiga saker vilket gick bra! Vi höll inte på så himla länge utan kanske 20 min bara. Men varför fortsätta när det funkar? Dessutom har varken jag eller han kondisen att orka hålla på ett intensivt pass – än så länge!

Idag är en ny dag med nya friska tag!