Vårt dagliga liv

Ringrostig men väldigt bra dag!

Fullt upp hela dagen har det varit började med att städa sadelkammaren.

Sedan var det ut till hästarna och där ligger de och sover så sött så jag var bara tvungen att smyga mig lite närmare för att fotografera….Han bara långlina Hörrebörre idag (som var döduktig i sin fina nya sadel men den glömde jag fotografera) för då kom Kvikas köpare och vi skrev kontrakt.

Sedan slänga i sig mat för att åka iväg och ha träningar hela efm/kvällen. Kommer dit och då önskar min första elev att jag ska hoppa upp på sin lilla islänning och visa. Jajamensan jag hoppar upp barbacka!!!! Kom ihåg att jag inte har ridit på 3 månader förutom igår då jag satt upp en kort stund på PRE hingsten! Men jag red, visade i både skritt, tölt och trav. Frågade sedan ägaren om hon ville sitta upp och känna men nej hon ville att jag skulle rida igenom hennes häst. Sagt och gjort, mysig liten luden tjej måste jag säga! Efter det red ägaren och hon var helt lyrisk, ville tom ge mig dricks! Men det tackade jag nej till 😉

Mina andra elever var så SJUKT duktiga idag, gud vad jag älskar att undervisa!