Vårt dagliga liv

When the student becomes the teacher

Pratade med min underbara tränare och lärare i förra veckan och då frågade hon om hon kunde få rida för mig. Sagt och gjort, i fredags fick jag möjligheten att träna min lärare! Självklart pinade jag henne lite med tanke på allt vad hon har utsatt mig för!

Nej skämt osido, jag vill verkligen tacka min lärare som också är beredd att be om hjälp och som så osjälviskt är villig att lägga över allt i mina händer och lyssnar på min kunskap, på vad jag har att säga och ta till sig detta! Hur många av era tränare skulle ni kunna göra detta med?

Det känns hemskt kul att få vara delaktig i att få till ridningen mellan Ann och den fina PRE-hingsten som hon ska rida på Göteborg Horse Show! Satt även upp på denna ståtliga vita springare och kände lite!

Tack Ann för att du är en sådan ödmjuk person! Önskar alla fick möjligheten att lära känna och utvecklas av dig, både hästar och människor!