Kurser

Distanskurs – Känner du dig rädd eller osäker när du rider eller hanterar din häst?

Drömmer du om att rida ut i skogen, hoppa hinder eller galoppera vid havet? Vill du hitta tillbaka till glädjen?

Men rädslan är för stor? Din häst ser spöken lite överallt och har kanske till om med tagit över ledarskapet? Fjärilarna i magen känns som elefanter och du klamrar dig fast på hästryggen, medveten om att du kan trilla av och skada dig?

Vill Nu är det dags att ta itu med din rädsla på ett säkert sätt. Kursen läs in i din egen takt. Du får verktyg som du enkelt kommer att kunna arbeta med hemifrån, likaväl som hemuppgifter för att arbeta med din rädsla och osäkerhet.

Camilla arbetar som Ryttarcoach där hon tränar ryttare och hästar på alla nivåer och inriktningar sedan många år. För ett antal år sedan var Camilla med om en ridolycka som resulterade i att hon blev rädd samt rejält skadad med invaliditet som följd – så Camilla vet hur det är att komma över sin rädsla.

Denna kurs läses helt på distans, oavsett var i Sverige du bor. Det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling. Kursavsnitten består av ren teori där du får verktyg som du enkelt kan arbeta med hemifrån., likaväl som hemuppgifter. Kursen läser du helt och hållet i din egen takt.

Pris: 695 kr

Startar regelbundet/när du vill, anmäl dig på www.hastkurser.se