Vårt dagliga liv

Mycket har hänt!

Men dåligt med tid har det varit…. Kristian har varit på utbildning i Stockholm i tre dagar han åkte i söndags fm och kom hem sent onsdag kväll så dagarna har bara rusat iväg med jobb och allt som måste göras här hemma. Nu är han iallafall hemma vilket jag är väldigt glad för!
I tisdags på väg hem från jobbet ringde grannen och berättade att banverket hade ringt honom för vår fölis har varit uppe på järnvägsspåret både på måndagen och tisdagen. Lite lätt panik måste jag säga att man fick! Körde hem i ilfart för att gå över staketet men det var helt. Var f*n går hästjäkeln ut???? Vi har ju tre trådar men satte då en fjärde (visserligen utan el) på det stället där jag tyckte det var lite högre tråd.
På onsdagen åkte både underbara Britt-Marie hit i flera timmar samt inackorderingen men fölisen skötte sig galant. Däremot imorse grrrrrrr säger jag bara!
Jag höll på att göra mig iordning och tänker att jag måste kolla så att hon är i hagen innan jag åker, tar kikaren mer ser henne inte. Ber Kristian kolla men han ser henne inte heller varpå han säger att jag knallar upp ihagen hon ligger nog och sover bara. Öh nej! Hästkräket är utanför staketet vid banvallen! Jag springer upp i hagen och sedan vallar vi ner henne och mamman och precis när Kristian springer in i stallet för att hämta grimman så tar hon och springer under tråden! Jag fick sedan slänga mig in i bilen för att köra till jobbet men Kristian tog och kollade elen och växtligheten. När jag kommer hem står hon inne i stallet för Kristian har jagat henne i 2,5 timme idag för hon rymde igen lite senare!!!!
Vi fixade staketet och klippte längs med staketet så nu är hon ute i hagen igen men rymmer hon nu (för nu jäklar är det ordentlig tjong i staketet) så flyttar vi dem till en annan hage! Hellre att hon rymmer ut på gräsmattan än upp på spåret!