Vårt dagliga liv

Massa nytt under solen!

Veterinären var här igår och besiktigade två av hästarna som ska säljas samt vaccinerade de flesta. Står med veterinären i stallet, vad kommer då gående och går in i en av hästarnas boxar? Jo en RÅTTA!!!!!!! Blä! Så nu är jag nästan lite mörkrädd när jag är ute i stallet.

Var på fortsatt anställningsintervju igår och ska på en till förhoppningsvis på torsdag. Mycket spännande men vet inte riktigt vilket jag vill ha eftersom de skiljer sig så mycket….. Idag var jag inne på Manpower och gjorde deras Cambridge engelska test samt ekonomiassistenttestet vilket kändes helt okej men har nog gjort lite småmissar tror jag så här i efterhand…

Träningen av hästarna är i full gång och två nya hästar kommer troligen i slutet av veckan vilket är jättekul. Livet leker och jag måste verkligen säga hur tacksam jag är som får hålla på med detta!
Nu står brödet på jäsning, ska stoppa något i magen och sedan får jag gå ut för 4 hästar behöver tränas!

One Comment

  • lisa

    >Skönt att allt flyter på!! x)
    Kan du inte fortsätta med träningstipsen?? Dom var jätte bra och har hjälpt mej mkt! <3