Vårt dagliga liv

Madeleine McCann flickan som försvann i Portugal

Går en dokumentär (från 2007) just nu på tv 4+ om Madeleine som försvann från sina föräldrar i maj 2007. Kommer så väl ihåg hela den här storyn och allt skrivande i tidningarna, men jag tycker att hela den här storyn var/är lite skum.

Nu har jag visserligen inga barn, men om du var utomlands och dina tre barn sov vid halv 8 tiden på kvällen, skulle du då kunna gå ut och äta på en restaurang utanför hotellområdet? Jag hade då inte kunnat det! Tänk om barnen hade vaknat upp, vad rädda de måste ha blivit?

Föräldrarna har erkänt att de gav Madeleine sömnmedel vid flera tillfällen. Jag vet många föräldrar som vid jobbiga tillfällen mer än gärna hade önskat sig lite sömnmedel till sitt barn men hade det fått sömnmedlet i sin hand tvivlar jag på att någon skulle använda det!

Ja jag vet inte, har sagt hela tiden att jag inte tror de är helt oskyldiga. Kan inte grunda det på något speciellt men hela den här berättelsen är skumm! Jag hoppas vi någon gång får reda på vad som hände!

One Comment