Vårt dagliga liv

Lång dag… Men rolig helg!

Igår fyllde jag år, 32 blev jag närmare bestämt, fastän jag känner mig som 25. Det var en stressg dag med tårtor, gäster, städande m.m. dock nödvändigtvis i den ordningen! Därför ber jag om ursäkt alla trogna läsare för att jag inte uppdaterade bloggen! Men kul att se att så många ändå är inne varje dag!
Har ju bara haft besöksräknaren i 3,5 dag men har ändå i snitt 31 besökare per dag. Visst jag är ingen Katrin Zytomierska, Magdalena Graaf eller Linda Rosing men jag är faktiskt ganska säker på att jag inte vill vara det heller!

Tänkte jag skulle ta lite foton på alla presenter jag fick så ni får se va snäll jag tydligen hade varit under året 😉
Har bara inte okat idag, dels har jag knappt kunnat sova på 2 dygn för det har varit så mycket och sedan har jag legat med migrän idag troligen för att allt var över och man nu kunde slappna av…
Nu ska jag gå och sova min skönhetssömn så hoppas jag att morgondagen blir bättre!