Vårt dagliga liv

I´m alive!

Jag lever! Jag överlevde! Jag klarade det!

Sedan kanske det inte gick så bra men hur ska jag veta att man tex inte får göra mål på inkast? Men iallafall vi spelade 4 matcher och för varje match vi spelade gick det bara bättre och bättre! De sista två matcherna spelade vi kanonbra om jag får säga det själv!

Det härligaste av allt är att jag inte har någon träningsvärk! Dock gick jag väldigt långt på lördagsnatten och jag tror att jag genom detta slapp träningsvärken.

Men jag tycker det är häftigt att jag, en överviktig, medelålders tjej som aldrig har spelat fotboll och inte är van vid sådan träning lyckades spela 4 matcher och gå flera kilometer (plus dansa hela natten) utan att ha träningsvärk. Kanske min kropp eller rättare sagt musklerna är i bättre skick än vad jag trodde?

Söndagen ägnades åt sovmorgon för att sedan träna alla hästarna tillsammans med Kristian plus att han fick en hopplektion. Vilket gick kanonbra!

Idag har det varit träningar och fler träningar kommer att hållas tisdag, torsdag och lördag! Alltid lika kul! Tjohoo 🙂