Vårt dagliga liv

Idag ska jag göra något som jag ALDRIG har gjort förut

Då var det dags, idag ska jag göra något jag ALDRIG har gjort förut. Är jättenervös….

Jag ska (håll i er nu) spela fotbollsturnering idag!!! Jobbet anordnar en fotbollsturnering och idag går nordens uttagningar av stapeln.

Jag som ALDRIG har spelat fotboll!

Herregud var jag gett mig in på? Jag ska spela 4 matcher idag!!!

Jag – en medelålders, överviktig tjej som aldrig har sparkat boll!

Vet inte hur jag tänkte, tyckte det lät som en så bra idé – men hur fasiken tänkte jag då?

Fram till sista anmälningsdagen var det bara ett mixlag anmält och då anmälde vi oss (jag och 4 arbetskamrater). Eftersom finalen går i Tokyo tänkte vi att vi har ju 50% chans att komma dit då det vinnande dam, herr och mixlaget tar sig dit. Men sedan visade det sig att 3 mixlag har anmält sig och helt plötsligt var vi alltså 5 mixlag anmälda! Oddsen sjönk drastiskt!

VAD FASIKEN HAR JAG GETT MIG IN PÅ???

Överlever jag kommer jag att garanterat hamna på intensiven och skulle jag inte överleva detta så vill jag bara tacka er för alla fina ord och beröm här på bloggen. Tack alla mina läsare och kära vänner, tack för att ni finns! Älskar er <3

 

One Comment

  • Carin Grundström

    Hej!! Vad roligt!! Men vad du än gör, glöm inte stretcha, mycket ofta och länge!! Annars har du lårmuskler som är korta som gummiband till en tandställning eller något ditåt!! Go for it!!
    Carin