Vårt dagliga liv

Funderingar på att skaffa en chinchilla……

Vi har pratat ett tag om ifall vi skulle skaffa två chinchillor. Jag pendlar lite fram och tillbaka, jag vill – det vill jag, men samtidigt försöker jag vara klok och tänka efter samt ifrågasätta, har vi tid, plats etc. Jag vill inte förhasta mig!

Har alltid drömt om att ha en chinchilla men det blev bara kaniner, marsvin, fiskar och undulater under min uppväxt. Sedan blev jag allergisk mot marsvinen och efter det blev det bara fiskar och undulater ( + hästar så klart). Vi var i en zooaffär nyligen när vi såg att de hade en ensam chinchilla och Kristian har sedan dess pratat och sagt, men ska vi skaffa oss två chinchiillor? (Måste ha minst 2 enligt lag då de är flockdjur). Kristian vill ju gärna ha en pojke och en flicka så han kan avla (*haha* vad vill han inte avla på?).

Jag är bara orolig med katterna, hur kommer de reagera och hur kommer de stackars chinchillorna reagera på flera katter som springer runt och busar?
Hmmm………….

2 Comments

  • britt-marie

    >Är inte chinchillor helvilda inomhus eller?
    Söta är dom ju!
    Men har inte du nog med jobb?

  • Camilla Prager

    >Ja visst är de söta! De är rätt lugna men är ju aktiva på nätterna. Jo har tillräckligt men drömma får man ju göra 😉 så får vi se när denna drömmen får falla in!