Vårt dagliga liv

Drömma får man ju göra

En sådan här hade ju inte suttit helt fel, eller hur?! Även om jag inte åker dö ofta och sällan åker med så många hästar (om jag nu måste vara lite realistisk…)

One Comment

  • JENNIFER WASSERMANN

    Hejsan hur är läget? vilken underbart fin bloggdesign och vilken trevligt blogg det var i huvudtaget, roligt att jag hamnade här och detta kommer inte bli sista gången jag kikar in heller, kommer kolla in denna blogg otroligt mycket mer för du verkar verkligen tänka smart. Håller själv på med hästhantering från baacken(PNH/NH) och man kommer så extremt nära hästen med sånt, man kan lösa för det mesta allt verkligen så länge men är lugn och tänker på vad man gör 🙂
    http://www.youtube.com/watch?v=n1h3R1sPqLY

    Kolla gärna in min blogg också, kramar från mig! 🙂