Vårt dagliga liv

Äntligen en ledig dag!

Är helt ledig idag, gjorde tom alla ärenden igår så idag ska jag bara ta det lugnt! inget flängande, inga måsten (eller ja jo hästarna men det är ju var dag, så det räknas inte). Gud så skönt….

Intervjun igår gick bra, fick träffa tre av cheferna. Verkar vara en jättemysig arbetsplats och hemskt trevliga kollegor, allt kändes bara jättebra. De ringde mina referenser igår och det är ju possitivt, då är de ju intresserade! Så nu är de bara att vänta och se samt hoppas att den andra kandidaten inte är lika trevlig som jag 😉 Det är lustigt hur liten världen är, den ena tjejen känner och har arbetat med min pappa och hennes barn har ridit för mig, den andra tjejen har haft boxer som jag har nu och håller på med islandshästar som jag och mannen känner flera hästmänniskor som jag också känner samt har ridit hos mina gamla chefer och ridlärare i Stockholm….
Håll tummarna för mig, besked skulle komma rätt så snart.

Nä nu ska jag lägga mig i soffan och titta på konståkningen från inatt!