Vårt dagliga liv

Svenska Biggest Loser – vilka blir tränarna?

Lite kul att läsa olika bloggar som nu för fullt diskuterar om att tv4 ska starta upp ett svenskt Biggest Loser. Vilket jag tycker är jättespännande speciellt eftersom jag själv troligen ska söka. Är ju ett stort fan av serien!

Alla som har sett Biggest Loser, känner till de två tränarna Bob och Jilian men den stora frågan är –Vilka blir tränarna i den svenska upplagan?

Som manlig tränare har jag funderat fram och tillbaka, men min gissning landar på Paolo Robeto. Vad tror ni? Jag kan iktigt se honom framför mig skrikande som en galning…. Plus att han kan vara lika hård som Bob men samtidigt har han Bobs lite mjukare sida. Funderade ett tag på Martin Ljungberg men tror han är för mesig/snäll…
Den kvinnliga tränaren är svårare! Tror inte Pauline som var tränare i den skandinaviska versionen för ett antal år sedan kommer tillbaka, men vem fasiken ska det bli då? Tänkte ett tag på Blossom Taiton men nej henne kan de väl inte välja?! Så tråkig TV det skulle bli….

Men allvarligt vem tror ni? Vad har vi för hårda “galna” tränare i Sverige?

One Comment

  • Träningsglädje

    >jag kan faktiskt inte komma på några – alls. paolo verkar ju ha den rätta mentaliteten men har han tyngden som pt? jag vet inte. jillian och bob, men framförallt jillian, har ju den personliga insikten vilket gör henne så otroligt bra. hon kommer innanför pannbenet på deltagarna. skulle vara intressant, om de nu kör paolo t.ex., om de även stoppade in en mental coach i programmet.

    kul att du funderar på att söka, även om mitt – förvisso väldigt snabba – intryck av dig inte är att du är jättestor?