Vårt dagliga liv

Snöstorm IGEN!!!

Imorse började det blåsa rejält och vid lunch började det snöa som sjutton. Vi skulle försöka åka iväg och julhandla den sista julmaten, hämta några paket på posten och köpa gran men vi kom nästan inte hemifrån. Kristian fick ta ut traktorn och ploga vår väg men det tog tid för han bara körde fast hela tiden pga av att det var så mycket snö….

Vi kom iväg iallafall och gjorde våra ärrenden men granarna var slut överallt. Till slut på väg hem så vi några granar utanför en lokal lanthandel, så där fick det bli! Men ojojoj när vi körde hem, driverna låg på ca 30 cm så det var bara att satsa genom dem. När vi kom på björkhagavägen mötte vi plogbilen, gud så skönt! Men vi tänkte inte på att han då hade plogat igen vår 450 meter långa infart. Men vi satsade och hem kom vi till slut!
Fy farao vilket äventyr! Visst tycker jag det är jättevackert med all snö och när man ser träden och deras grenar. Men denna blåst och denna snöstorm som gör att alla vägar blåser igen, så säger jag bara fy fan! Snön ger bara problem för oss med gård och djur….