Vårt dagliga liv

Mycket som händer nu!

Återigen har det gått några dagar sedan jag uppdaterade men det har varit så mycket just nu. Mitt hus i Smedstorp ska säljas och de flyttar ut imorn, vilket ska bli skönt för det har inte riktigt funkat senaste tiden. Så nu är det bara att hålla tummarna för att det inte ser för jäkligt ut både inomhus eller utomhus. Trädgården som var så vacker har tyvärr helt förfallit ser det ut som.

Har haft ett par här ikväll som har tittat på Tvista och efter hur många intressenter som helst (tror vi är uppe i 60 st) varav några få har fått komma hit och titta och träffa henne har vi nu äntligen träffat rätt. Eller rättare sagt Tvista får helt och hållet välja vem hon tycker om och denna kvinna vara så lugn, harmonisk och pedagogisk med henne så det kändes bara hur bra som helst! Så skönt eftersom vi nästan hade sagt att vi skiter i detta nu så får hon gå kvar och skrota i hagen för jäklar va puckon det finns därute! På vanliga hästar du har ute till försäljning ringer det en del galenpannor men när du har en billig häst ute så dras de till en som ett bi dras till honung.
En del har varit maskerade hästhandlare som bara vill tjäna pengar andra har trott att hon är en häst utan problem. Både unga tjejer och pensionärer har ringt och mailat som vill ha en skogsmule, kvinnor som letar efter en trygg häst till sin man som precis har börjat rida. Alltså seriöst ingen verkar ha läst annonsen!
Tvista verkade verkligen tycka om henne och hon tyckte om Tvista så i mitten av nästa vecka åker hon. Känns skönt att man får nästan en vecka med henne och att hon inte ska åka imorn eller så, känns lite lättare att smälta då.

Imorgon kommer en ny häst hit en tjusig islandsvalack som tillhör en av mina gamla elever, ska bli kul att se honom då det nog var 2 år sedan sist!

En av mina vänner fick ta bort sin ena hund idag, lider verkligen med dem. Det är ju precis över ett år sedan jag tog bort min bästa vän och jag blir gråtfärdig bara av att tänka på honom. Mitt hjärta blöder så mycket fortfarande att jag inte kan tänka på alla underbara stunder vi hade med glädje utan enbart med tårar. Usch vilken tid det ska ta!

I helgen är det sista gången upp till Alvesta med stor finaltenta. Rätt mycket ångest, sitter och pluggar större delen av dagarna men det är osäkert hur mycket som fastnar 😉 Vad ska man göra om inte sitt bästa?! Nej det är bara att intala sig att det ska gå bra! Men lova att hålla tummarna för mig på fredag och lördag!