Vårt dagliga liv

Mycket planer!

Palomino_horse2014 blir verkligen mitt år! 🙂

För det första har jag bytt jobb vilket jag tror kommer bli kanon. Jag kommer att gå från att jobba 110% till att arbeta 75% = vilket betyder att jag kommer kunna ägna mer tid åt mina hästar, undervisning etc.

För det andra så kommer det att bli en hel del föreläsningar och kurser, främst i Skåne men har även förfrågningar på kurser runt om i Sverige. Kalendern bokas på fort nu, vilket är jättekul! Anmälningarna till föreläsningarna som börjar i januari blev så många så vi kör dubbelt plus att distanskursen har fått massor med anmälningar. Tack alla underbara ni! <3

För det tredje ska jag börja skriva för Hästfokus om ryttarcoachning. De första artiklarna kommer handla om rädsla/osäkerhet men det kommer även bli artiklar om mental träning, coachning, att rida utifrån sina förutsättningar. Jag kommer med största sannolikhet finnas med i varje nr så håll utkik den 4 februari då årets första nummer kommer ut! Hoppas att ni ska gilla det ni läser!

Sist men inte minst, efter att ha arbetat på min bok i ca 10 år så börjar den äntligen bli klar. Även om granskningen av manuset kommer att ta lite mer tid så är boken snart klar – vilket känns SÅÅÅÅ skönt!

Vem vet vad mer för spännande underbara saker som kan hända 2014?! <3