Vårt dagliga liv

Matupplevelse i helgen

I fredags var det föreläsning om den lodräta sitsen och i lördags var det massagekurs vilket var bra för hästarna som var med! Fast höjdpunkten på massagekursen var ändå lunchen, mästerkocken Mikael hade gjort en fisk och skaldjursgryta till oss och den var, jag finner inga ord – det närmaste jag kommer är HIMMELSK! Har ju tidigare hyllat mästerkocken då han bjöd oss på en kyckling/kantarellgryta som är bland det godaste jag vet, trodde inte han skulle kunna bräcka sig själv but he did it again! Kristian som inte ens gillar saffran ÄLSKADE grytan!
Seriöst Mikael du skulle öppna en restaurang!!!

Imorgon kommer förhoppningsvis veterinären hit och ska kolla tänderna på två hästar samt vaccinera små killarna då de ska iväg på hingstbete. Idag har det varit en jättemysig tjej här som ska bli medryttare och hon känns jättebra! En till tjej kommer i efm och sedan är det några till jag ska ringa, men vi vill ju inte ha in för många eller att hästarna får allt för många olika ryttare!
Igår lasttränade vi små killarna och ikväll ska vi ta ett träningspass igen! Ska bli kul att de ska få busa/lattja med jämngamla kompisar samt växa till sig lite och bygga lite muskler!

2 Comments