Vårt dagliga liv

Herregud vad tar dagarna vägen?

Ja så var en vecka slut och nästa är redan påbörjad. Söndagen gick åt att gräva ner plintar, bara 6 stycken kvar nu! Men det var så varmt så inget annat blev gjort förutom att ta fram polen och fylla den med vatten. Det är inte så dumt att ta ett bad i en 30 gradig pool klockan 21 på kvällen måste jag säga!
För övrigt har jag hjälpt Anna lite med sin sötnos Silfurari med lite trix och tips på olika träningar och hur man kan variera sig. Lite roligt för jag tänkte skriva igår hur duktig Anna är och vilken känsla hon har för det här med träning med hästar men så drog jag mig lite för det och sedan var klockan så mycket så jag slocknade. Idag när jag läser Annas blogg så tackar hon mig….
Anna, DU ska ha ett tack för att du är så duktig, det är ju du som gör allt arbete jag ger dig bara lite guidning. Det är du som får din häst att arbeta så bra, inte jag!

Idag långlinade jag Hörrebörre men han hade sådan överskottsernergi så han var mer i luften än på marken (tack gudskelov att man inte satt på) men jäklar vad han fick jobba sedan, han var riktigt spak sedan…. *hihi* Tänkte att Katten skulle fått sig en omgång (träning alltså) också men vi hade styrelsemöte här ikväll och som vanligt drar det ut på tiden men det är enbart för att vi har så himla trevligt och snackar om allt mellan himmel och jord! Så imorn ska både HörreBörre och Katten få gå.

Imorn är det även eksemträff i föreningen vilket ska bli jätteintressant, rapportering kommer imorgonkväll!

Men på onsdag ska vi till Falsterbo.
På shoppinglistan står;
-hovolja
-ny ryktlåda
-nya stallskor typ jodphurs
-hjälm till Kristian
sedan kommer det ju garanterat bli en del schabrak, bett, täcken, träns, grimmor, kläder och mycket mer…. Satan va pengar det kommer att gå men jag säger som Britt-Marie, det är ju faktiskt bara en gång om året 😉

3 Comments

  • Frida

    >Tycker det är kasst att jag inte kan hänga med 🙁 Men snart är det semester och då blir det mycket hästar! 🙂 En annan positiv sak är att jag känner mig ganska bra i min rygg idag… 🙂

  • Camilla Prager

    >Ja tycker vi med! Men nästa år får du planera in ledighet på falsterbo 😉