Hästnyheter

Helgen bokad för teorikurs i hästens tecken!

I höst är det dags för mig att ta min Monty Roberts Preliminary Certificate Examen då jag har slutfört min Join-Up® Clinic, Psykologi kurs och Lastnings kurs. Utöver detta har jag i nästan 2 år varit med Ann Linberg (Sveriges hitills enda Certifierad Monty Roberts instruktör) som hjälptränare på flera olika clinics förutom att jag har varit med och arrangerat flera stycken kurser/clinics!

Men nu till helgen är det dags att sätta näsan i böckerna för en sista fullspäckad teorihelg! Till grund har vi en manual på 530 sidor… Puh! Vet att det kommer bli jobbigt, men det ska bli så kul! Sedan är det bara mitt psykologiarbete som är kvar samt videofilmning av 4 st Join-Up® innan jag kan åka till Monty Roberts och ta min professionella examen!


2 Comments