Läsarbrev

Har du något problem med din häst?

Jag har fått in ett flertal frågor och jag svarar på dessa frågor så fort jag hinner! Ska iallafall försöka svara på 2-3 stycken per vecka. Har du skickat in en fråga? Titta då in här regelbundet för att se vad jag ger för tips på just din fråga!

Efter en allmän förfrågan, erbjuder jag dig detta;

Alla har inte tid och råd med att rida regelbundet för tränare, men nu finns din virituella ridinstruktör här!

Har du kanske problem med din häst/ponny att den gör si eller så? Är det kanske något du skulle vilja bli bättre/träna på men vet inte hur? Foder, skötsel, alternativbehandling? Du bestämmer ämnet!

Nu har du möjlighet att fråga vad du vill inom hästvärlden så ska jag svara (i mån av tid) efter min bästa förmåga!
Maila din fråga till info@ryttarcoach.se så kommer din fråga och ditt svar upp på bloggen snarast möjligt!
Självklart går det bra att vara anonym!

Din virutuella ridinstruktör 😉

One Comment

  • Nathalie

    Hej! Jag har en islandshäst som är 5 1/2 år och hon varr jätte snäll å man kunde klappa henne rida utan träns och allt sånt men så en dag blev hon sur och grinig å sparkade mig och sin häst kompis och började bitas, hon vägrade gå och vände rumpan mot oss(jag och min mamma) och så tänkte vi ah men det kanske är någonstans hon har ont. Vi tog hem henne (för vi var någonstans) och så lät vi henne va och vi kände på henne lite då och då, detta var för ungefär 3 veckor sedan och detta har fortfarande inte slutat Såfort jag sätter på grimman/träns så bits hon och vänder rumpan och börjar sparka, och jag vet inte riktigt hur jag ska träna henne eftersom att jag är riktigt rädd att ens komma nära henne