Vårt dagliga liv

Global uppvärmning pyttsan!

Äntligen har temperaturen gått upp lite och det är inte -15 grader längre på dagarna men snö är det och fasiken vad det blåser. Vindstyrkor har mätts till 25-26 m/sek och det går knappt att vara ute. Hästarna står inne för även om det kanske vill ut så vill de inte vara ute, så vi släpper ut dem medan vi mockar etc i efm istället.

I det här vädret vill man inte göra ngt i allafall! Kristian fick ett ryck och ska försöka ploga bort all snö från vägen, han har inte kommit in ännu så jag vet inte hur det har gått. Sedan blir det till att klyva lite ved för låter vi enbart jordvärmen arbeta så klarar den inte av det utan vi får 15 grader inne och elpatronen går in. Brrrrrrr

Den här globala uppvämningen som man pratar om, kan det verkligen vara sant när vi får allt kallare och längre vintrar här, så kallade riktiga vargavintrar? Det skulle ju bli varmare?
Men är det inte skumt att vi här längs ned på sydöstra kusten av Sverige kan ha så här kallt medan längst upp i norrland så har de 2 plusgrader! Vad fasiken har de vänt på Sverige?