Vårt dagliga liv

En så rolig början med ett så fruktansvärt slut

Var taggad till tusen i fredags och iväg bar det mot Herning, häst och ryttarmässan samt uppträdande av Monty Roberts. Som alltid är han ju helt otrolig att titta på och fick flera tips på vad jag ska börja träna mina hästar! Sov på ett fantastiskt hotell med underbara människor i sällskap. Lördagen ägnades åt mässan innan vi började vår hemresa som var minst lika rolig den! Att man kan ha så kul!!!

Söndag morgonen började med att en av mina vänner som var med till Danmark ringde och sa att hennes häst var sjuk. Vi åkte dit och inte mådde hon bra… Efter att distriktsveterinären hade åkt ringde vi djurambulansen som fick köra henne till Helsingborgs Djursjukhus. Där blev det akutoperation men tyvärr var oddsen för dåliga för henne så beslutet togs att hon skulle få somna in likaväl det fina fölet hon hade i magen…

Jag har gråtit floder för denna fina underbara shettistjej och hennes föl men även för min underbara vän BM som förlorade sin bästa vän. Hon hade sett framemot detta föl så mycket! Önskar jag kunde ha gjort så mycket mer! Vill bara plocka ner stjärnorna och ge till henne…. Livet är så orättvist!

Nu fina Mina får du galoppera på de evigt gröna ängarna med ditt fina föl och slipper ha ont mer. Fastän du inte var min så svider det så i mitt hjärta! Du lämnar ett enormt tomrum och jag vet att din ägare känner likadant. Fina, underbara, vackra Mina du kommer alltid finnas i våra hjärtan <3

One Comment