Vårt dagliga liv

Det här med badrumsspeglar på hotell

Jag har ju varit uppe i Alvesta och bott på hotell fredag till lördag då det var tentahelg. Det gick sådär, praktiska provet gick superbra men det teoretiska var lite värre.

Men nog om det, när man bor på hotell så har de ofta enorma badrusspeglar och det är verkligen inte kul. Jag säger bara fy farao för dem! De är hur stora som helst och du ser varenda skavank på hela din kropp, ljuset i badrum på hotell är inte heller direkt smickrande! Efter att ha råkat se mig själv i spegeln höll jag nästan på att deppa ihop! Jag kände nästan inte för att äta något mer – någonsin! Tack gudskelov att jag inte har sådana speglar hemma! Men förresten det kanske man skulle ha?

3 Comments

  • britt-marie

    >Nej nu överdriver du, det är insidan som räknas. Och den är perfekt hos dig.
    Kram Bittemi

  • Camilla Prager

    >Haha tack Britt-Marie!

    Jo jag vet att insidan är viktigast, men dessa speglar är så hemska då man kanske inte upplever sig så blek, så tjock, med så många valkar, mycket celluliter etc. Men blir så chockad av vad man ser!