Vårt dagliga liv

Det är lungt under solen….

Så mycket som har hänt….
Först har jag legat sjuk i världens förkylning och världens feber vilket gjorde att jag inte kom upp ur sängen, först i torsdags var jag uppe på benen igen och då var det bara att ta sig i kragen och åka och handla inför kursen vi skulle ha i helgen. Fredagen stod jag och bakade 130 frallor och bullar.
Lördagens kurs fick vi flytta till Svabesholm och Anders nybyggda ridhus eftersom det regnade hela dagen, tack Anders för att du ställde upp med så kort varsel!
Mycket jobb men allt gick strålande och alla var så nöjda, blev nästintill bombarderad med mail från folk som ville tacka för en så bra kurs, ett så bra arrangemang och dundergo mat. Va glad man blir, allt jobb man har lagt ner blir så mycket lättare då!
På söndagen höll vi kursen här hemma på Graneborg som planerat, vädret var betydligt bättre men hela förmiddagen var det regn i luften. Dock blev denna dag också jättelyckad!
Kursen var för Ann Lindberg, Sveriges enda godkända Monty Roberts instruktör och var så fruktansvärt bra! Ann är en fruktansvärt bra pedagog som blandar allvar med humor och det är helt otroligt hur hon kan läsa både hästarna och deras ägare. Det var enormt lärorikt att ha haft henne här och jag har redan bokat upp mig på fler kurser!

Söndag kvällen och på måndagen kraschade jag nästan, för då hade man ju inget som höll sig flytande. Jag menar under kursen kunde man ju inte direkt känna efter hur man mådde.
Febern var betydligt bättre men hade och har världens hosta samt en röst som kom och gick. Så på tisdagen blev det till att ställa in ridlektioner, förlåt BM men jag klarade inte av att prata med min röst! Fick även tid till doktorn som gav mig ordentlig hostmedicin och rådet att ta det lungt och vila så skulle jag bli frisk lite fortare. Hmmm…..
Hade ridlektioner på onsdagen också men de avbokade eftersom de hade blivit sjuka och jag blev inte så besviken för jag var på väg att ringa och avboka dem då min röst fortfarande kom tillbaka när den själv ville och rethostan var fruktansvärd.

Idag skulle jag ha suttit på ett flyg upp till Stockholm då min gammelfarmor begravs imorgon fm men min förkylning och hosta satte stopp även för det. Även om jag mår lite bättre så orkar jag inte härja land och rike runt, så bra mår jag inte än. Känns tråkigt att missa begravningen men vad ska man göra? Och ärligt talat tror jag inte att min gammelfarmor blir arg på mig uppe i himlen bara för att jag inte kommer!

Nu till helgen är det föreläsning på fredag och massagekurs på lördag, vilket ska bli kul! På söndag kommer två tjejer och hälsar på som vill bli medryttare och nästa vecka kommer ett annat par. Dessutom ska jag på ett affärsmöte på tisdag efm…. Ska bli mycket spännande och se om det kan bli ngt av det!

Tack alla som har hört av er och undrat om det har hänt något eftersom jag inte har skrivit på länge! Jag lever och mår bra (om än lite sjuk) och ska förhoppningsvis komma igång med regelbudna uppdateringar igen! Tack alla mina trogna läsare!