Våra djur

De knäppa fåren och de rasade fårhuset….

I måndags hade vi ju nästan storm och det var en stor chock när vi såg att hela fårhuset hade trillat och låg upp och ned. Så tänkte dela med mig av en bild på detta, dock har vi här lyft upp huset så det ligger på ryggen…

Så fåren fick bo inne i stallet (coola hästar man har som inte bryr sig!) och släpptes ut på tisdagmorgonen. Men de rymde 2 ggr på tisdagen då de såg oss eftersom de troligen trodde att de kunde få mat. Idag onsdag så står ett av fåren (Betty) och betar utanför hagen när jag står och mockar. Jaja tänkte jag hon får väl stå där då. Hur ska jag få in henne själv i hagen? De andra stod snällt i hagen så jaja jag fortsätter att mocka tänker jag.
Helt plötsligt hör jag klopitiklop i stallgången, tittar ut ur en av boxarna och in i stallet går Betty (som stod och betade) och Boris (vår ena bagge). Jaha vad gör jag nu? Lyckades få in de båda i boxen med det sjuka fåret (som för övrigt är på förbättringsvägen). Jaha fortsätter mocka och när jag håller på i boxarna ser jag något svart i ögonvrån, Berta!!!!!!!! Jo där går vår svarta tacka Berta, jaha locka med henne in i boxen trots att de andra försöker bryta sig ut när jag öppnar dörren. Kvar i hagen är alltså enbart Bella som står och skriker. Jaha då får jag ta in henne men det var ett helsike att försöka med det själv, till slut efter en kvart fick jag till slut ut henne och sprang in i stallet med henne i hälarna. Så nu står de i stallet. Frågan är bara vad jag gör imorn?

Ser ni den vita i mitten av bilden? Betty anser att gräset är grönare på andra sidan (vilket i och för sig kan stämma)