Vårt dagliga liv

Dagens + vi har antagit utmaningen!

Dagen idag har varit nästan lika händelserik! Först hem till föräldrarna där det blev undervisning om hur deras opensource butik funkar, så de kan uppdatera den själva. Sedan hem och mocka samt handla. Kristian hade under tiden bytt släpvagnskopplingen så nu äntligen fungerar belysningen prickfritt på släpet. Kontakten har varit dum och kärvat ända sedan vi köpte släpet som nytt. Ljuset har kommit och gått och blinkat när man har bromsat. Det var inte så konstigt tydligen för 4 kablar satt inte fast utan låg ihopa och skapade lite kortslutning….

Sedan gick vi ut och tog Hörre och Tyri! Eftersom Kristian och jag har antagit utmaningen om att utbilda varsin War Horse var vi lite sugna att ha lite miljöträning. Dessutom är sådana arbeten bra eftersom det skapar en så underbar kontakt mellan häst och ägare. Vi la en smal, lång och kraftig presenning mellan två bommar som vi skulle gå över. En annan presenning som är tunn och prasslig lade vi också ut som man skulle gå över. Det blåste lite idag så denna presenning fladdrade lite lätt och prasslade. Sist men inte minst hade vi ställt tre pallar som en sorts trappa som vi skulle ta oss över. Allt gick strålande! Var lite blickar från båda killarna men de är så coola!!! “Trappan” var väl det som orsakade lite frågetecken eftersom de inte fattade först att det skulle gå upp på den men sedan var det heller inga problem. Var lite dum som inte fotade eller videofilmade när Kristian gick runt “banan” med Tyri helt lös bakom sig. Tyri följde Kristian som en hund! Jag lovar, ska bli bättre på att fotografera det vi/jag gör!

Bjuder på en söt bild på Birk som suger på sin egen tunga efter att han har druckit. Synd bara att han hann dra in den en bit innan jag han få fram mobilen för att fotografera!