Vårt dagliga liv

Vilket jäkla väder!

Det bara blåser och regnar, så himla trist, inte blir man direkt sugen på att arbeta ute, utan vill helst bara krypa upp i soffan med en bra film. Skulle haft träningar i förmiddags men de blev inställda pga vädet då vi skulle varit utomhus.

Hästarna har bara stått vid grindarna och väntat idag och gnäggat så fort de har sett mig, så idag har jag känt mig väldigt älskad men det blev till att slänga på alla fleccetäcken så att de får torka upp. Till och med fölisarna har fått varsin fleecefilt på sig. Ofeigur bryr sig inte tycker det bara är toppen, men draupnir är inte lika övertygad även om det inte är några som helst problem att lägga på filten. De är så söta, ska ta en bild i kväll så ni får se!

Hundarna är bara glada att vara inne, tycker inte det är så kul att vara ute, men vem gör det! Vår ena katt Jackie är så rolig, när hon vill in, hon bara sätter tassana på altandörren, det är så jäkla sött! Hon är svart och vitt med små vita fläckar på framtassarna så det enda man ser är de små vita tassarna i glaset och jag har aldrig kameran i närheten så jag kan ta ett foto!!! Får kanske lägga kameran därute så att jag har den tillgänglig nästa gång…

En av mina bästa vänne ringde idag var så kul att höra hennes röst, det var länge sedan vi pratade men så är det nä jag sliter med hästar här hemma på Österlen och hon med man, barn och ekonomiarbete i Malmö.

Återkommer med söta foton lite senare!