Vårt dagliga liv

Träningar hela dagen idag nästan

Har varit iväg och haft träningar idag först utanför Borrby/Löderup i förmiddags vilket gick jättebra. Båda mina elever var dunderduktiga och det är alltid lika energigivande när de får flera aha-upplevelser. Deras glädjen och leenden kan jag leva på länge!

Sedan tillbringade jag eftermiddagen och kvällen utanför Sjöbo där mina elever också var superduktiga. Det är så kul med min ena elev, hennes häst blev skadad för några månader sedan och då har hon börjat rida sin andra häst, en fd hopphäst som levt lite pensionärsliv hemma hos henne ett relativt bra tag. Han har varit hemsk att rida vilket har gjort att hon i stort sett har gett upp det hela. Nu har de ridit för mig 5 ggr tror jag det är och de har utvecklats från att vara en ryttare som inte var så positiv och en stel pålle som bara sänkte ryggen och gick med huvudet i vädret till ett EKIPAGE, där de jobbar tillsammans och båda två har blivit värsta dressyrekipaget. Så jäkla kul att se och fasiken va duktiga ni är ni 2 tillsammans!
Jag älskar verkligen vad jag gör!