Vårt dagliga liv

Pang på rödbetan!

002Intresset för kursen om rädsla/osäkerhet tillsammans med hästar har varit förvånansvärt stort vilket är jättekul. Mitt hjärta slår så för alla som vågar erkänna att de är osäkra och som vågar be om hjälp. Jag vet hur det känns att vara rädd och den kunskapen ska jag dela med mig av till dessa fantastiska människor. <3 Förvånade nog är intresset också stort från folk runt om i Sverige så en distanskurs för alla som inte bor i närheten kommer att dra igång i februari!

I planeringsstadiet ligger också sitskursen som många har efterfrågat, ska bara hitta en ridanläggning så kommer det också bli av. 🙂

I helgen var jag på domarsekreterarutbildning så nu är det bara domarutbildningen + examinationen sedan kan jag titulera mig domare på lokal och regional nivå.

Fler planer är på G, kan bara säga att 2014 kommer bli ett så himla bra år!!! 🙂