Vårt dagliga liv

Omdömme

Här kommer Ann´s omdömme på en av mina join uper inkl långlining för Ann Lindberg på kursen förra veckan!

“Bra samarbete med häst och kollega i rundpaddocken. Du har ett fint sätt att hitta rätt till de som är omkring dig.
Våga vara delaktig – join-up® är en process där vi är två i varje steg som tas redan från början.
Du har härlig rutin på ”påklädningen” och hela säkerhetsupplägget, det ser självklart och säkert ut när du arbetar nära hästen.
Studera dig själv på filmerna och se hur du ibland tar tillbaka ”skolarmen” när du leder hästen, och blockar hästen innan din kropp säger stopp. Få till en feeling så att hästen får chansen att göra sina misstag innan den blir rättad.
Det är en avvägnings fråga om man ska ”följa med” i hästens reaktioner. Med en häst som Ella gäller det att våga vara med henne – hon är stressad och behöver därför support och uppbackning och ”styrning” så hon inte ”tar över” själv. För henne blir det att hon inte klarar av det riktigt. Hade det varit en inridningshäst kan man vara lugn och lite mer passiv när de far iväg med sadeln.
Våga vara ännu mer delaktig i konversationen vid de 4 tecknen – processen är som sagt varje steg! Hitta en feeling och tro! på metoden så att säga!
Kanon långlining, härlig feeling, timing och energi i långliningen! Jobba tydligt med dina ögon och kropp i början av långliningen och gå sedan över mer på känsla och linor.
Jobba på! Våga utmana dig själv! Hitta din inre ”ryttarcoach” dialog till dig själv så du kan släppa alla gamla bilder. Försök njuta av att Join-Up® processen faktiskt leder till BRA BILDER och härligt, förtroendefullt uppförande och bemötande av världen!
Det ska bli fantastiskt kul att se dig utvecklas, hitta rätt och arbeta med dig i framtiden!
Way to go GIRL!”