Vårt dagliga liv

Glömde berätta att jag har hittat blod….

Ni som har följt min blogg vet att jag äger ett litet hus i en by inte speciellt långt härifrån som jag nu ska sälja. Har haft det uthyrt under en längre period till en riktig puckomänniska, ja se tidigare inlägg för att förstå! Huset luktade lite konstigt i slutet när hon bodde där och lukten kändes tydligt när det var tomt också. Kattpiss sa mäklaren, så vi skurade golv och golvlister men lukten satt fortfarande kvar. Suck vad göra? Läste om flera olika tips på nätet men föll för ett som verkligen skulle funka, ett speciellt framtaget medel “Urin off” som var gjort för att speciellt ta bort och neutralisera urin och urinlukt. Till detta kunde man köpa en UV-lampa och lysa runt i huset då urin syns i UV-ljus. Jag menar värsta CSI eller hur! Så Kristian och jag åkte dit en kväll nu i veckan då det var mörkt ute och gick omkring i huset och letade fläckar. Fy farao va coolt måste jag säga! Man tror man har städat men icke sa nicke, ALLT syns med denna UV-lampa! Vi hittade två pissfläckar som vi skrubbade bort så förhoppningsvis ska lukten nu vara borta. Har dock satt in doft”mojänger” som verkar funka bra!

Men i allafall i mitt gamla kontor hittade jag flera ganska stora blodfläckar, det var lite läskigt…. Försökte ta foto på dem men det var ju inte det lättaste i mörkret men här är den bästa iallafall. Fläcken är större än en knytnäve och det var flera stycken lika stora runt omkring men det syns ingenting för blotta ögat när du tänder ljuset. Vill nog inte veta vad som har hänt där….

One Comment