Vårt dagliga liv

Blir ju inte alltid som man har tänkt sig

Nej det blir ju inte det! Har varit mycket denna vecka med träningar och massor som ska göras, så det här med att träna varje dag minst 20 minuter har gått åt pipsvängen! Men det är bara att ta nya tag! Har varit ganska duktig och ätit rätt iallafall så förhoppningsvis kommer vågen ändå att visa en positiv nedåtriktad kurva.

Vädret har varit katastrof, det har regnat i stort sett hela veckan så när man väl har kommit hem har det inte blivit att man har tagit några hästar. Dessutom hade jag ordentlig migrän i början av vecka, fy vad det är hemskt. Sådan smärta är nog det värsta man kan uppleva!

Så nu tar vi oss i kragen, kör på och konfronterar alla våra hinder! Nu ska hästar tränas (men inte idag för det ösregnar fortfarande 🙂 ), jag ska komma igång med träningen igen, fortsätta och äta rätt. Sedan ska jag ner i skolböckerna massor av teori ska läsas in till Equus examen, uppsats ska skrivas, fler filmer ska skickas in. Sedan ska vi ta BE-körkort och en master i NLP (om jag inte ska satsa på att bli Trainer (högsta nivån)….

Har jag glömt något? Jo vi ska ju filma och skriva manuskript m.m. till Hästpedagogen och mitt roliga projekt! Herregud blir svettig bara jag tänka på allt!