Vårt dagliga liv

Nu behöver jag er hjälp!

Hej kära vänner, jag behöver er hjälp 😉

Jag håller på att bygga upp en ny hemsida till ryttarcoach.se (alltså inte bloggen). Pga tidsbrist så har den de senaste 1,5 åren varit kopplad direkt till graneborg.se som handlar om vår gård men håller nu alltså på att bygga upp den igen!

Jag tänkte ha en sida som skulle handla om era åsikter, så jag skulle gärna vilja ha in lite ord/åsikter från er som har ridit/tränat för mig eller gått en kurs för mig. Så vill/kan du hjälpa mig?

Vad tycker du om mig som tränare/instruktör/föreläsare?

Kram på er ♥

4 Comments

 • Sofie

  >Hej Camilla!

  När jag träna för dig i somras tyckte jag att du var duktig på att förklara känsla hur det skulle kännas och hur jag skulle gör för att nå dit.
  Väldigt bra övningar som man kunde träna vidare på hemma och minnas vad du sagt.
  Mvh
  Sofie

 • Celina

  >Hejsan!

  Jag tänkte om du kanske skulle vilja tipsa mig om en sak.. Det är så att jag vill skaffa ponny och har all möjlighet men har inte pengar så det ska räcka till att ha en ponny…
  Har du ngt tips om vad jag kan göra för att få ihop pengar??

 • Britt-Marie

  >Du är mycket pedagogisk i ditt sett att förklara hur man skall göra för att komma vidare med olika problem eller ridteknik!

  Inga frågor är dumma, du svarar på allt, du sätter dig själv inte på en pedistal utan du är mycket ödmjuk!

  Dessutom bjuder du på dig själv,så man kan verkligen slappna av och känna sig bekväm i dina lektioner.

  Sen för står inte jag hur du har lyckats sammla så mycket kunskap i ditt huvud,ja du är fantastisk som tränare- föreläsare och person!!!

 • Carina Salomonsson

  >Hej
  jag har tränat för Camilla i ca 2 år. Camilla är en mycket duktig tränare, energisk, positiv och väldigt pedagogisk. Jag har lärt mig kolossalt mycket under denna tiden. Camilla har alltid lösningar på problemen, fungerar inte en övning, har hon genast en annan i reserv med samma slutmål. Man är alltid fylld av energi efter ett träningspass för Camilla!

  Vanstad 1/3 2011
  Carina Salomonsson