Vårt dagliga liv

Underbara hästar i snöstormen

Ytterligare en dag som man var insnöad, riktigt tröttsamt och inte tjänar man pengar heller!

Måste bara berätta om underbara Kvika!
Vi beslutade att ta oss ut i snöstormen och ta in hästarna vid lunchtid. Vi grävde oss ut till stallet och lyckades få upp stalldörren, Kristian trotsade snöstormen och tog sig ut till hagarna och jag stod i stalldörren och ropade -Någon som vill komma in? Helt plötsligt kom ALLA hästarna i fullfart (eller så fort det går att springa genom drivor på 1 meter) fram till grindarna! I stohagen går ju 5 pållar och vi brukar släppa in dem i två grupper, så jag hinner släppa in alla hästar i sina respektive boxar. Elfur & Hörre brukar alltid komma först, så jag var beredd på det.
Jag stod inne i stallet och Elfur kom och jag såg Hörre bakom, båda står längst bort i stallet så jag gick först bort och släppte in Elfur i sin box men Hörre kom inte! Jag ropade på honom och tyckte det var så konstigt, han brukar alltid komma! Jag fortsatte ropa och gick mot stalldörren och där står han i dörröppningen! Men Hörre kom nu ropar jag! När jag kommer närmare ser jag att det är Kvika! Men Kvikagumman säger jag och går mot henne, då gnäggar hon till mig! Hon har ju boxen direkt innanför stalldörren och där står hon och väntar. Så jäkla gulligt! Tur att hon har koll när matte inte har det 😉

Alltså insnöad har också fått en ny innebörd. Nu ikväll kan vi inte ens få upp ytterdörren!!!! Till slut gick det, allt går med lite eller rättare sagt mycket våld…..

One Comment

  • Olivia

    >Hej! 😀 Måste bara säga att jag har läst din blogg i ett par veckor nu, och tycker att det är den bästa hästblogge 😀
    Du verkar ha så mysiga stunder med dina hästar, lite avis faktiskt! 😛