Vårt dagliga liv

Tiden rinner iväg!

Ojojoj tiden bara rinner iväg! Helt plötsligt är det ett nytt år och det är 2 månader sedan bloggen fick ett inlägg. Tyvärr gör mitt heltidsarbete+mina egna hästar+mina elever+mitt egna företag att jag har lite svårt att få tid för bloggen vilket känns lite tråkigt, men vad ska man göra?

Jag hoppas att du ändå ska gilla min blogg och hitta massor med bra information här! Massor med läsarbrev kommer regelbundet in så när jag har tid så kommer flera spännande brev + svar här på bloggen, så håll ut! Tack för ert tålamod kära läsare!
Hoppas att 2012 kommer bli ett kanonår!

Facebooktwitterpinterestinstagram
Facebooktwitterpinterest

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.